fbpx

Najlacnejšie doplnky výživy a oblečenie

Menu
-42%

Reflex Nutrition BCAA 200 tabliet

Vetvené aminokyseliny (BCAA) – L-Leucín, L-izoleucín a L-Valín, predstavujú jedny z najdôležitejšie esenciálnych ( pre telo nevyhnutných) aminokyselín v atletike a silových športoch. Ich obsah predstavuje 33% z celkového obsahu svalových bielkovín. Niektorí odborníci sú presvedčení o tom, že posilňovacie tréning môže zvýšiť nároky tela pre príjem Leucínu až o 240%.

13.9023.99

Dostupnosť 7 na sklade

Darček ku každej objednávke
Čo to bude? Nechaj sa prekvapiť !
Doručenie na ďalší deň
Objednajte kuriérom dnes do 14:00 hod

Reflex Nutrition BCAA 200 tabliet

Vetvené aminokyseliny (BCAA) – L-Leucín, L-izoleucín a L-Valín, predstavujú jedny z najdôležitejšie esenciálnych ( pre telo nevyhnutných) aminokyselín v atletike a silových športoch. Ich obsah predstavuje 33% z celkového obsahu svalových bielkovín. Niektorí odborníci sú presvedčení o tom, že posilňovacie tréning môže zvýšiť nároky tela pre príjem Leucínu až o 240%.

Pri dávkovaní Reflex Nutrition BCAA pred a po tréningu môžete výrazne zvýšiť retenciu dusíka, naštartovať tvorbu svalovej hmoty, a následne chrániť svoje svalové vlákna pred stresom a traumou z tvrdého tréningu. BCAA’s sú vo voľnej forme, v tom najvhodnejšom pomere, v kombinácii s vitamínom B6.

Fermentácia – garancia najvyššej kvality voľných foriem aminokyselín
Fermentácia je proces pri ktorom sú jednotlivé aminokyseliny produkované prostredníctvom riadených “prírodných” enzymatických procesov a to zo zdrojov ako je trstinový cukor, či maniok . Zo základnej hrubé suroviny, ako je napríklad sirup z uvedeného trstinového cukru, tak vznikajú náväznú enzymatickou reakciou desiatich až tridsiatich enzýmov jednotlivé aminokyseliny ako je L-Glutamín, L-Valin, L-Leucín a ďalšie …

Aká je hlavná výhoda procesu fermentácie oproti iným metódam (fermentované vs. syntetické formy)?
Ďalšie hlavné metódou produkcie voľných foriem aminokyselín je chemická výroba (syntetické formy). Pri klasickej produkciu aminokyselín chemickou (syntetickou) cestou však vzniká súčasne nežiaduce D-forma, ktorú PAK nemožno vo finálnom produkte úplne oddeliť, súčasťou sú aj ďalšie nežiaduce “mezisložky” zaťažujúce organizmus (obličky, pečeň). Napriek tomu je hojne táto metóda využívaná, vďaka nízkym nákladom na výrobu aminokyselín.

Hlavnou výhodou metódy fermentácie kedy je využívaný princíp tzv. biosyntézy je, že výsledným produktom sú 100% čistej L-formy (L = ľavotočivej formy) jednotlivých aminokyselín bez nežiaducich prímesí a rezíduí (zvyškov) nežiaducich D-foriem aminokyselín (D = pravotočivej formy). Vďaka 100% čistote je pre tieto aminokyseliny charakteristická vysoká funkčnosť, výrazne rýchlejší vstrebateľnosť a využiteľnosť … To je ten známy rozdiel, kedy má zákazník pocit, “že jedny BCAA mu fungujú lepšie ako Ty druhej”.

Nutričné ​​hodnoty
1 kapsula 6 kapsúl
Energia kJ / kcal 8,5 kJ / 2 kcal 51 kJ / 12 kcal
L-leucín 250 mg 1.500 mg
L-Izoleucín 125 mg 750 mg
L-Valín 125 mg 750 mg
vitamín B6 0.2 mg 1.2 mg

zloženie:
želatínová kapsula, L-Leucín, L-Izoleucín, L-Valín, pomocné látky (stearan horečnatý, silikón dioxid), pyridoxín hydrochlorid

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Reflex Nutrition BCAA 200 tabliet”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Scroll to Top